Kőbányai Virtus

Ne felejtsük el milyen rendszerben élünk!

2020. március 18. - Kőbányai Virtus

Egy hete még a 888.hu is hazaárulásnak tartotta, hogyha politikusok a saját érdekükben használják fel a vírus terjedését. 888.png

De azóta ez már nem hazaárulás hanem a propaganda szerves részévé vált. Az M1-en az Indexet és a 444-et alázzák  természetesen az Origora hivatkozva, mert a várható reklámbevétel csökkenés miatt újra támogatásokat gyűjtenek. A Pesti Srácokon öt cikkből négy megint politikusokat vagy hírportálokat sároz: ps.png

Elmebaj, töketlenség és Orbánt üti a sajtó. Tudom, hogy vigyázzunk egymásra és most az összefogás ideje van, de tartsuk nyitva a szemünket és a fülünket, mert az Orbán-rezsim nem változott meg!

Frissítés: Közben pedig már a nyilvánvaló hazugságtól sem riadnak vissza. Magyarországon tudvalevőleg nem vizsgálnak tünetmentes embereket, így nyilvánvalóan alacsony marad a szám.

8888888.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kbnyvrts.blog.hu/api/trackback/id/tr9515534446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása